Antrenamente

Meditaţie chakra (III)Notă 1: Aceasta meditaţie este bazată pe tradiţia septenară a Ordinului celor Nouă Unghiuri.
Notă 2: Această meditaţie foloseşte o corespondenţă netradiţională între chakre şi culori.


Începeţi prin a cânta *Diabolus, apoi intraţi într-o transă - cu cât mai adâncă, cu atât mai bine.

Concentrează-te pe prima chakră, vizualizând-o ca un tetraedru negru cu vârful în sus. Pe măsură ce inspiri, absoarbe energia neagră în chakră. Pe măsură ce expiri, vibrează "KAOS", trimiţând valuri de energie neagră prin aura ta. Repetă de patru ori.

Concentrează-te pe a două chakră, vizualizând-o ca un tetraedru roşu cu vârful în sus. Pe măsură ce inspiri, absoarbe energia roşie în chakră. Pe măsură ce expiri, vibrează "AZIF", trimiţând valuri de energie roşie prin aura ta. Repetă de opt ori.

Concentrează-te pe chakra solară, vizualizând-o ca un tetraedru auriu cu vârful în jos. Pe măsură ce inspiri, absoarbe energia aurie în chakră. Pe măsură ce expiri, vibrează "LUX", trimiţând valuri de energie aurie prin aura ta. Repetă de douăzeci de ori.

Concentrează-te pe chakra inimii, vizualizând-o ca pe o tetraedru dublu de culoare verde. Pe măsură ce inspiri, absoarbe energie verde în chakră. Pe măsură ce expiri, vibrează "HRILIU", trimiţând valuri de energie verde prin aura ta. Repetă de cincisprezece ori.

Concentrează-te pe chakra gâtului, vizualizând-o ca pe un tetraedru albastru cu vârful în jos. Pe măsură ce inspiri, absoarbe energia albastră în chakră. Pe măsură ce expiri, vibrează "SATAN", trimiţând valuri de energie albastră prin aura ta. Repetă de douăsprezece ori.

Concentrează-te pe chakra frunţii, vizualizând-o ca un tetraedru de argint cu vârful în jos. Pe măsură ce inspiri, absoarbe energia argintie în chakră. Pe măsură ce expiri, vibrează "NOX", trimiţând valuri de energie argintie prin aura ta. Repetă de treizeci de ori.

Concentrează-te pe chakra coroanei, vizualizând-o ca pe o tetraedru violet, cu vârful în jos. Pe măsură ce inspiri, absoarbe energia violet în chakră. Pe măsură ce expiri, vibrează "AZOTH", trimiţând valuri de energie violet prin aura ta. Repetă de zece ori.

Acum întinde-te pentru cel puţin cincisprezece minute şi simte toate energiile astfel chemate. Simte-ţi corpul acausal cum se extinde spre exterior şi cum energiile tale se contopesc cu totul din jurul tău.

Pentru cele mai bune rezultate combinaţi această meditaţie cu o reţea de cristale incluzând şi un tetraedru de cuarţ de dimensiuni apreciabile.*Diabolus

Dies Irae, dies illa
Solvet Saeclum in favilla
Teste Satan cum sibylla.
Quantos tremor est futurus
Quando Vindex est venturus
Cuncta Stricte discussurus.
Dies irae, dies illa!Ultima actualizare: 17.01.2016