Auto-iniţiere in Tradiţia Sinistră :: Tradiţia Sinistră :: Flacăra Neagră :: Un site dedicat Satanismului Tradiţional

Tradiţia Sinistră

| Auto-iniţiere în Tradiţia Sinistră | Gradele de iniţiere | Sistemul Septenar | Tarotul Sinistru | Jocul Stelelor |

| Physis | Cântul ezoteric | Pelerinajul negru | Glosar de termeni | Corespondenţe septenare |
 
 

Auto-iniţiere în Tradiţia Sinistră

Introducere

Pentru a înțelege mai bine contextul acestui ritual de trecere, puteți citi mai multe despre inițierea satanică.

Ritual 1

Vor fi date două tipuri de ritualuri – unul pentru o încăpere și altul pentru un spațiu deschis. Al doilea model de ritual este mult  mai puternic și mai eficient decât primul, dar și mai dificil și mai periculos, motiv pentru care îl și recomandăm în 99% din cazuri. Restul sunt situații particulare (anotimp rece, invaliditate etc.)

 

A. Încăperea

 


Pregătiți o cameră pentru întreprinderea ritualului și în acest sens, ridicați un altar și acoperiți-l cu un material negru (altarul poate fi și o masă). Faceți rost de niște lumânări negre, câteva stative pentru lumânări, esență de alun, un cristal de cuarț și alte cristale. De asemenea, veți avea nevoie de două pergamente mici (sau papirus), un stilou cu peniță, un cuțit ascuțit, sare de mare, un pumn de pământ dintr-un cimitir (obținut în noaptea de dinaintea lunii noi) și un pocal pe care -l umpleți cu vin roșu. Toate aceste obiecte trebuie puse pe altar. Dacă doriți, puteți face rost de o robă neagră, dar dacă nu aveți îmbrăcați- în negru pentru ritual. Cu o oră înainte de apus, intrați în Templu (incintă), orientați-vă către est și incantați Sanctus Satanas de două ori:

 

Sanctus Satanas
Sanctus Satanas, Sanctus
Dominus Diabolus Sabaoth.
Satanas-venire!
Satanas-venire!
Ave Satanas, ave Satanas.
Tui sunt caeli,
Tua est terra,
Ave Satanas!

 


Apoi, cu voce tare, spuneți următoarele: Ție, Satan, Prinț al Întunericului și Stăpân al Pământului, îți dedic acest sanctuar. Fie ca el devină, precum corpul meu, purtător al puterii tale și expresie a gloriei tale! Apoi vibrați  (incantați) “Aghios o Satanas” de nouă ori.

După aceea, luați sarea și presărați-o peste altar și în cameră, spunând: Fie ca această sare fie pecete a puterii lui Satan!

Apoi luați pământul și împrăștiați-l spunând: Cu acest pământ îmi dedic Templul. Satanas venire! Satanas venire! Aghios o Baphomet! Sunt zeu înflăcărat de gloria ta!

Apoi aprindeți lumânările de pe altar, ardeți destulă esență și părăsiți templul. Faceți baie și apoi întoarceți-. Odată aflat în Templu, cu degetele arătător+mijlociu (unite) desenați în aer o pentagramă cu vârful în jos și spuneți "Aghios o Baphomet!", apoi îndreptați-vă cu față spre altar, înțepându-vă ușor cu cuțitul degetul arătător stâng. Cu ajutorul stiloului, folosind sângele, înscrieți pe unul din pergamente numele ocult pe care vi-l alegeți  (Ritualul este sub formă unei morți inițiatice; muriți simbolic și renașteți apoi sub un nou nume). Pe celălalt pergament înscrieți o pentagramă întoarsă. Îndreptați ambele pergamente spre Est spunând: Cu sângele acesta îmi dedic Templul vieții!

Apoi întoarceți- de trei ori în sens antiorar, spunând: Eu (scrie numele ocult pe care ți l-ai ales) sunt aici pentru a-mi începe călătoria! Prinț al Întunericului, ascultă-mi legământul! Baphomet, Stăpână a Pământului, ascultă-! Ascultați-, voi, zei întunecați ce așteptați dincolo de abis!

Ardeți pergamentele în focul lumânărilor. În timp ce ard, spuneți: Satan, fie ca puterea ta se amestece cu a mea așa cum și sângele meu se amestecă acum cu focul!

Ridicați pocalul, ridicați-l spre Est, spunând: Cu aceast toast îmi închei jurământul. Sunt al tău și voi face lucruri întru gloria numelui tău!

Golește pocalul, stinge lumânările și apoi ieși din Templu. Inițierea este desăvârșită.


B. Spațiul deschis

 


Găsiți un spațiu deschis potrivit. Trebuie fie lângă un lac sau curs de apă. Ritualul trebuie făcut într-o noapte cu lună plină la jumătatea timpului dintre apus și răsărit. Vei avea nevoie de: ulei de ambră, lumânări negre, două pergamente/papirusuri, un cuțit ascuțit sau un ac de argint, pumnal ori stilou cu peniță, haine sau robe negre. Pocalul trebuie fie umplut cu vin roșu.

Începeți ritualul prin a îmbăia dezbrăcați în lac sau în râu. După aceea, ungeți-vă pe corp cu uleiul de ambră, timp în care spunețiAghios o Satanas”. Apoi îmbrăcați-va cu robele/hainele și îndreptăți-va spre locul unde ați pus lumânările etc. pe pământ. Aprindeți lumânările.

Apoi, cu fața spre Est incantați Sanctus Satanas:

 

Sanctus Satanas
Sanctus Satanas, Sanctus
Dominus Diabolus Sabaoth.
Satanas-venire!
Satanas-venire!
Ave Satanas, ave Satanas.
Tui sunt caeli,
Tua est terra,
Ave Satanas!


Apoi înțepați ușor cu cuțitul degetul arătător stâng. Cu ajutorul stiloului, folosind sângele, înscrieți pe unul din pergamente numele ocult pe care vi-l alegeți (Ritualul este sub forma unei morți inițiatice; muriți simbolic și renașteți apoi sub un nou nume). Pe celălalt pergament înscrieți o pentagramă întoarsă. Îndreptați ambele pergamente spre Est spunând: Cu sângele acesta îmi dedic Templul vieții!

Apoi întoarceți- de trei ori în sens antiorar, spunând: Eu (scrie numele ocult pe care l-ai ales) sunt aici pentru a-mi începe călătoria! Prinț al Întunericului, ascultă-mi legământul! Baphomet, stăpână a pamantuluui, ascultă-! Ascultați-, voi, zei întunecați ce așteptați în abis!

Ardeți pergamentele în focul lumânărilor. În timp ce ard, spuneți: Satan, fie ca puterea ta se amestece cu a mea așa cum și sângele meu se amestecă acum cu focul! Ridicați pocalul, ridicați-l spre Est, spunând:

Cu aceast toast îmi închei jurământul. Sunt al tău și voi face lucruri întru gloria numelui tău! Golește pocalul, stinge lumânările și apoi ieși din Templu. Inițierea este desăvârșită.

Ritual 2:

Necesități: Ulei/parfum (pin, brad sau cedru), lumânări negre, o bucată de pergament sau papirus, un ac de argint sau pumnal, un stilou cu peniță, esență Petriochor (puteți folosi și esențele de pin sau cedru)

Timpul ideal: Apus de soare în vreme de Luna Plină

Ritualul: Parfumați camera/suprafața Templului sau așezarea aleasă cu ajutorul esenței și aprindeti lumânările. Faceți o baie, parfumand apa cu uleiul alesdacă faceți ritualul în aer liber, îmbaiați- într-un lac/râu și ungeți-va cu ulei după aceea. Întoarceți-vă la Templu. Vizualizați pentru câteva minute următorul sigiliu:

 

După aceasta, vibrați de trei ori ‘Noctulius’. Apoi incantați următoarele: ‘Suscipe, Atazoth, munus quod tibi offerimus, memoriam recolentes Noctulius.

Înțepați- sau tăiați-vă ușor în degetul mare de la mâna stângă cu acul ori pumnalul, iar apoi cu penița, folosind sângele, înscrieți următorul sigiliu pe pergament:

 

Îndreptați acest pergament mai întâi către Vest, apoi către Sud, Est și Nord, spunândPunând această pecete, îmi încep căutarea!’ apoi ardeți o parte din pergament în flăcările lumânării, punând apoi pergamentul parțial ars între lumânări.

Ridicați- mâinile deasupra capului și vizualizați luna (dacă sunteți afară și cerul e senin și luna e vizibilă, uitați-vă direct la lună) și vizualizați-i energia în voi înșivă.

Apoi imaginați- această energie curgând ușor, atrasă de Pământ, prin picioare.

După vizualizare, stingeți lumânările cu degetul mare și cel arătător și părăsiți Templul/incinta. Cât mai curând după aceea, luați pergamentul și aruncați-l într-un râu cu curgere rapidă. Ritualul este gata!

 

Observații:

Dacă este posibil, aranjați ca ritualul în aer liber să aibă loc în vecinătatea unui curs de apă într-o noapte când luna plină este vizibilă.

Câteva sugestii, bazate pe nume folosite în mod tradițional de templele satanice:

    -Pentru bărbați: Oger, Hacon, Serell, Noctulius, Athor, Engar, Aulwynd, Algar, Suevis, Angar, Wulsin, Gord, Ranulf
    -Pentru femei: Sirida, Eulalia, Lianna, Aesoth, Richenda, Edonia, Annia, Liben, Estrild, Selann

Transpune-ți sau contractă-ți propriul nume pentru a forma un nou nume (poate fi și o anagramă); de exemplu, 'Vasile Tudor' devine Sivdor, 'Ioana Ștefănescu' devine Satneftis ș.a.m.d.

Găsește o formă a unui demon pentru care ai o anumită afinitate și folosește acel nume, fie așa cum este, fie contractat/transpus.

Construiește-ți numele pornind de la o frază sau incantație Satanică - de exemplu, 'Quinvex' poate fi o derivată a 'Quando Vindex' din Diabolus.

Ceea ce este important este să  simți o 'atracție' față de un anumit nume sau frază. Indiferent ce metodă folosești, numele sau fraza trebuie să derive din Satanismul tradițional și din acest motiv numele/demonii ce derivă din alte tradiții nu ar trebui folosite.

 Pentru prepararea esenței Petriochor

a) Pregătiți o suprafață de teren de cel putin 5 metri pătrați. Toate plantele trebuie înlăturate și pământul trebuie expus la soare măcar pentru o parte a zilei, fără să fie umbrit de copaci etc. Dacă se poate, nu trebuie să fie prezentă nici o urmă de pesticide, îngrășăminte etc., dar pământul în sine trebuie să aibă un bogat conținut organic de la cultivarea anterioară.

b) Culegeți o parte din acest pământ într-un interval cuprins între ultima lună plină din Mai și luna plină de după Solstițiul de Vară. Timpul depinde de vreme, dar trebuie neapărat să fie înainte de răsărit. Momentul propice este atunci când după o perioada de căldură de cel puțin șapte zile, au loc averse în orele dinaintea zorilor. La modul ideal, aceasta ar trebui să fie o ploaie ușoară.

c) Monstrele de sol trebuie colectate și introduse imediat într-un container închis ermetic. Cât mai curând, acestea trebuie transferate într-un recipient potrivit, conectat la un echipament de distilare, și o temperatură nu foarte mare trebuie aplicată pentru o perioadă de timp pe care numai experimentele practice o pot determina. Produsul colectat reprezintă baza esenței.

d) Apoi faceți rost de un parfum/ulei natural pe bază naturistă (de ex: ulei de migdale) în care “esența” obținută anterior este amestecată, obținându-se astfel esența Petriochor.

Ultima actualizare: 28.12.2017