Ritualuri

Dedicarea sau auto-iniţierea

Introducere

Pentru a înțelege mai multe despre contextul acestui ritual de trecere, puteți citiți mai multe despre inițierea satanică.  Acesta este cel mai important ritual pe care o sa-l faceti in timpul vietii voastre. Sa te dedici lui Satan/Lucifer este o decizie foarte importanta, care se ia dupa mult timp. Inainte de a lua o decizie finala, recomandam cel putin 2-3 ani de studiu asupra Satanismului atat in teorie, dar mai ales in practica.(meditatia vid, starea de transa, curatarea aurei, manipularea energiilor, deschiderea chakrelor, dezvoltarea simturilor astrale etc.)

Nu confundati insa DEDICAREA sufletului cu VINDEREA acestuia. Sunt doua lucruri total diferite. Cand esti dedicat, sufletul tau este marcat de semnul lui Satan si esti dator sa lupti pentru Satanism, atat in viata aceasta, cat si in vietile urmatoare. Trebuie sa intelegeti ca nu trebuie sa va asteptati la o recompensa imediata. Daca credeti ca prin dedicarea sufletului maine veti castiga la loterie, va veti intalni cu Angelina Jolie si va veti omori toti dusmanii doar privindu-i in ochi, atunci va inselati amarnic. Ritualul trebuie facut din proprie vointa, din dorinta de a lupta alaturi de Satan si nu pentru foloase materiale. Cu toate acestea, in contract puteti specifica unele lucruri pe care le doriti pentru a va imbunatati viata. Pe acestea le veti primi ca pe un cadou.

Nu conteaza cand va faceti ritualul, dar exista unele perioade propice. Puteti sa va dedicati pe timp de luna noua, pentru a simboliza inceperea unui nou capitol in viata. Zile care va sunt speciale, precum aniversarea, sunt ocazii bune pentru a va auto-initia.De asemenea, alte zile favorabile sunt: 4 Februarie(Candlemas), 21-23 Martie (Echinoctiul de primavara), 30 Aprilie-1 Mai (Beltane), 21-23 Iunie(Solstitiul de vara), 1 August(Lammas), 21-23 Septembrie (Echinoctiul de toamna), 31 Octombrie (Hallowmas) si 21-23 Decembrie (Solstitiul de iarna). Avantajul dedicarii in aceste zile consta in faptul ca exista multa energie Satanica in atmosfera, multi oameni inteprinzand ritualuri in aceste perioade.

In continuare, va punem la dispozitie urmatoarea varianta de ritual de auto-initiere:

Ritual

Cu cateva zile inainte de ritual este recomandabil sa tineti un scurt post, in care sa va abtineti de la carne de vaca/porc, mancare nesanatoasa(fast food), bauturi alcoolice si/sau fumat etc. Faceti o baie, astfel incat corpul dumneavoastra sa fie cat mai curat posibil. In general, asta arata respect fata de entitatea chemata. Va recomandam sa faceti ritualul in nud. Daca nu se poate, atunci purtati haine(proaspat spalate) inchise la culoare, preferabil negre.

In plus, este bine sa aprindeti tamaie(Mirul sau Sangele de Dragon sunt de asemenea foarte bune) si lumanari negre/rosii/albastre. Acestea nu sunt necesitati – esential este sa evocati cat mai multe energii care sa va fie benefice. Cu cat folositi mai multa energie, cu atat legatura cu Satan va fi mai puternica. Pe altar puteti avea sigiliul lui Lucifer si/sau o pentagrama intoarsa.
 Desfasurarea ritualului

Aprindeti lumanarile si scrieti pe o bucata de pergament faptul ca renuntati la botezul crestin si il acceptati pe Satan/Lucifer ca Maestrul vostru. Va puteti folosi de urmatorul model:

"In fata atotputernicului si inefabilului Rege Satan si in prezenta tuturor Demonilor Iadului, care sunt Originalii si Adevaratii zei, Eu, (scrie-ti numele intreg) renunt la toate credintele anterioare. Renunt la falsul zeu Yehova, renunt la fiul lui netrebnic, Isus Cristos, renunt la odiosul sau 'duh sfant'.

Il proclam pe Satan Lucifer unicul meu Zeu. Promit sa-l onorez prin toate lucrurile pe care le fac, fara nici o rezerva, cerandu-i in schimb ajutorul pentru implinirea cu succes a aspiratilor mele."

Taiati-va usor cu o lama sterila la nivelul degetului aratator de la mana stanga si semnati-va cu sangele. Semnatura poate fi o simpla amprenta, sau chiar numele intreg scris cu sange.

Cititi angajamentul cu voce tare si apoi introduceti-l in flacara lumanarii. Scopul arderii este acela de a TRANSFERA energia din hartie catre elemente. Ceea ce ramane dupa ardere trebuie dat inapoi pamantului, prin ingropare.

Cu degetele aratator+mijlociu (unite) desenati in aer o pentagrama cu varful in jos si inchideti ritualul cu cuvintele: "Asa sa fie! Ave Satanas!". In cele din urma, (si acesta este un pas foarte important) ar trebui sa meditati cat mai mult, pana la stingerea lumanarilor.
 Observatii

Exista unele semne care arata daca ai fost primit/respins: de exemplu, cand esti primit, poti simti un fior rece ca gheata prin coloana vertebrala. E o senzatie unica in viata, asa ca nu aveti cum sa nu "observati" daca ati fost primiti sau nu. La alte persoane a inceput sa palpaie flacara lumanarii. Semnul acesta nu e ceva constant, el difera de la persoana la persoana. Daca se intampla ca foaia sa nu se aprinda atunci cand este introdusa in focul lumanarii inseamna ca persoana respectiva a fost respinsa si nu este binevenita in Iad!